Camişerif Mah., 5232 Sk., Buğdaycı İşhanı, Kat: 2, No : 11, Mersin, Türkiye
0324 238 04 38
info@meypal.com.tr

Blog

Meypal

Meypal…

Meypal, her yıl geliştirilmiş özelliklere sahip, geniş bir yelpazede ürün çeşitliliğini siz değerli tüketicilerine sunmak-tadır. Bu çeşitlilik kalite, tat, verimlilik, zararlılara ve hastalıklara karşı dayanımı da içerecek şekilde en yüksek gereksinimi karşılayacak niteliktedir. Hedefimiz ürün paletimizi her açıdan sürekli olarak geliştirmek ve çeşitlendirmektir.

Spesifik hedef …

Spesifik hedef grupların taleplerine cevap vermek ve çeşitlilik içerisinde uyumu tesis etmek adına Meypal ürün çeşitliliğini, sıra dışı özellikler ile kombine eden 7 farklı ürün hattına ayırmaktadır. Bu çeşitlilikler ürün karakteristikleri ile uyumlu olan aşağıdaki semboller ile tanımlanmıştır.

Organik…

1992 yılından bu yana organik tohum gereksinimlerinin tamamını karşılamak adına, tüm Avrupalı belgelendirme kurumlarınca tanınan geniş bir yelpazede organik üretilen sebze tohumları su-nabilmek amacıyla, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaktayız. Hâlihazırda ürün çeşitliliğimizi genişletme yönünde çalışmalarımızı dur durak bilmeksizin sürdürmekteyiz.

Endüstri…

Sebzeler hasat edildikten kısa bir süre sonra, muntazam şekilde muhafaza edilerek , doğanın zenginliği çok iyi bir şekilde koruna-bilmektedir. Dondurulmuş, kutulanmış veya kurutulmuş sebzeler, çeşitli, hazırlanması kolay ve sağlıklı bir öğüne makul bir fiyatla erişimi mümkün hale getirmektedir. Rijk Zwaan, işte tam da bu sebepten bu endüstriyi, doğru çeşitlerle desteklemektedir.